ΓΑΛΛΙΚΑ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η Γαλλική γλώσσα είναι η γλώσσα της κουλτούρας με ρίζες στα Ελληνικά και τα λατινικά. Ομιλείται και στις 5 ηπείρους από 160 εκατομμύρια ανθρώπους ως επίσημη γλώσσα και έχει τεράστια επίδραση στις τέχνες, επιστήμες και τεχνολογία.

Είναι απαραίτητη για όσους έχουν σαν στόχο σπουδές σε Βέλγιο, Γαλλία ,Ελβετία και Καναδά.

Αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για όσους ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά σε Ελβετία, Γαλλία και στον ΟΗΕ. Είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε όσους έχουν συναλλαγές με πολλά κράτη της Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών HEADWAY στόχος μας είναι οι μαθητές μας όχι απλά να διδαχθούν την Γαλλική γλώσσα αλλά να αποκτήσουν ευχέρεια λόγου και να κάνουν την Γαλλική κουλτούρα κομμάτι της καθημερινότητας τους. Για να επιτύχουμε αυτό τον στόχο χρησιμοποιούμε εκπαιδευτικές μεθόδους με interactive boards, σύγχρονη βιβλιογραφία και άρτια καταρτισμένους καθηγητές, απόφοιτους Γαλλικών πανεπιστημίων ή native speakers.

Η Γαλλία προτιμάται από πολλούς φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές ή για τα προγράμματα ERASMUS, επίσης πολλοί νέοι άνθρωποι στις μέρες μας αναζητούν εργασία σε γαλλόφωνες χώρες.

 

Στο κέντρο ξένων γλωσσών HEADWAY σε πολύ σύντομο χρόνο μαθαίνεται όχι μόνο να μιλάτε Γαλλικά αλλά είστε και σε θέση να δώσετε εξετάσεις για τα πτυχία DELF A1-A2-B1. O χρόνος εκμάθησης εξαρτάται από τους στόχους σας και πακέτο υπερεντατικών μαθημάτων που θα επιλέξετε.

Σπουδαστές που για λόγους σπουδών ή επαγγελματικούς χρειάζονται μια έγκυρη ταυτοποίηση της Γαλλικής γλώσσας μπορούν να επιλέξουν τις εξετάσεις TCF. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις διοργανώνονται από το γαλλικό υπουργείο παιδείας, είναι σε ηλεκτρονική μορφή και διεξάγονται σε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

 

Το TCF αποτελείται από :

Γραπτή κατανόηση - 76 ερωτήσεις - 45 λεπτά

Κατοχή δομής της γλώσσας - 18 ερωτήσεις - 15 λεπτά

Προφορική κατανόηση - 29 ερωτήσεις - 25 λεπτά

Σύμφωνα με το European Framework εκδίδεται σε επίπεδο ανάλογο της βαθμολογίας του εξεταζόμενου.

 

Στο HEADWAYέμπειροι καθηγητές μας, το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε με interactive boards και η επιλεγμένη βιβλιογραφία αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων σας.

Για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις λειτουργεί το workshop, όπου έρχονται εκτός της ώρας μαθήματος και εξασκούνται σε exam papers, τα οποία διορθώνονται από τους καθηγητές τους με σκοπό να βελτιώσουν τα scores τους.