ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ / ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Το HEADWAY λειτουργεί ως κέντρο μελέτης κάθε Σάββατο από τις 11 πμ. μέχρι τις 5 μμ. για όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας. Όσοι μαθητές λαμβάνουν μέρος σε εξετάσεις, κάνουν mock tests κάθε εβδομάδα σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες των εξετάσεων τους χωρίς καμιά extra χρέωση.

Τμήματα για μαθητές 4-10 ετών

Τα παιδιά στις ηλικίες των 4-10 ετών μαθαίνουν πολύ εύκολα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την Γερμανική γλώσσα μέσα από παιχνίδια, παραμύθια και videos. Με την σύγχρονη διδακτική μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε στο HEADWAY , CLIL ,interactive boards, e-books οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν γρήγορα να αγαπούν την Γερμανική γλώσσα.

Μετά την ηλικία των 6 ετών τα παιδιά μαθαίνουν να γράφουν και να χρησιμοποιούν και βασικούς γραμματικούς κανόνες.

ΠΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με την διδασκαλία έμπειρων καθηγητών οι μαθητές προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους σε Γερμανικό σχολείο κάτι απαιτεί ειδική προετοιμασία και γνώση συγκεκριμένης ύλης.

 

Εφηβικά

Οι έφηβοι μαθητές μας, διδάσκονται μέσα από επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό, κατάλληλο για την ηλικία τους, να επικοινωνούν στα Γερμανικά στο βασικό επίπεδο της γλώσσας και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους στην γραμματική. Σε αυτό το επίπεδο μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο Goethe Zertificat Α1, Α2 σε ηλικία 12-13 ετών ή Β1, Β2 σε ηλικία 13-15 ετών με τη διδασκαλία έμπειρων καθηγητών που:

  • γνωρίζουν άριστα την Γερμανική γλώσσα γιατί είναι native-speakers έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  • είναι άριστα καταρτισμένοι και έχουν τα απαραίτητα προσόντα να εργάζονται σαν καθηγητές.
  • έχουν εκπαιδευτεί στην χρήση interactive methods.
  • έχουν τουλάχιστον το ελάχιστο 95% success score σε εξετάσεις. .διδάσκουν στους μαθητές μας , να μιλούν την Γερμανική γλώσσα και όχι να την αποστηθίζουν.